,,A trăi înseamnă a iubi.,, - Diana Richardson

Nov. 4, 2021

,, Nu există nicio modalitate de a controla energia sexuală, ea este însăși forța vieții. Chiar dacă în mintea noastră încercăm adesea să separăm energia sexuală de „cealaltă” energie, adevărul este că reprezintă unul și același lucru.
Energia are o capacitate inerentă de mișcare și chiar se mișcă, indiferent dacă forța vieții este exprimată prin sex , artă, atletism sau muzică.
Oricât ne-am strădui, nu putem reprima sau ignora această energie, putem doar învăța să o canalizăm în cele mai inteligente și înălțătoare moduri.
Pentru a descoperi profunzimea satisfacției sexuale, trebuie să începem să aducem inteligența în viziunea noastră asupra sexului. E necesar să ne uităm dincolo de actul reproducerii sau de plăcerea, respectiv satisfacția fizică imediată. Această nouă imagine ne va oferi noi perspective asupra energiei sexuale, modalități prin care să folosim sexul ca pe o creație continuă de iubire între bărbați și femei,,     Diana Richardson

Publicată la Editura Ascendent, o carte ce are menirea să ne propună o viziune aparte asupra iubirii, erotismului și sexualității.

Detalii și comenzi la: carteinspirata@gmail.com

..............................