Ascultă-ți corpul !

Nov. 4, 2021
Vă invit să citiți mesajul autoarei Lise Bourbeau, transmis la începutul pandemiei, către iubitorii cărților sale și către toți cei care vor să se deschidă spre o nouă perspectivă de abordare a vieții.
Sper să ne ajute pe fiecare să ne apropiem de ființa noastră, de corpul nostru și de Divinitatea care se manifestă în fiecare din noi.
 
,,Această teamă colectivă mondială la care suntem toți martori si la care participăm a luat întreaga omenire prin surprindere, inclusiv pe mine. Cum viața e perfectă și nimic nu e întâmplător, primul gând care mi-a venit a fost că universul are cu siguranță un mesaj pentru noi. Ne demonstrează oare acesta că este absolut urgent să devenim conștienți cât de mari sunt fricile egoului nostru și cum au pus stăpânire pe noi toți?
În acest moment, cel mai important lucru e să te întrebi cum te simți, pentru că fiecare are un mesaj personal care îi este destinat. Pentru a-l înțelege, observă ce te face să trăiești pe tine personal, fără a te gândi ce trăiesc ceilalți.
În plus, îți sugerez să observi ce afli despre tine și ce primești în dar grație acestei situații.
• Pentru a afla ce ai de învățat, întreabă-te în ce fel te deranjează această situație. În ce mă privește, mie îmi vorbește de control (prea mult control, pierderea controlului). Îmi aduc deci atenția asupra părților din mine pe care nu le accept în tot ce este legat de control.
Care e pentru tine darul pe care ți l-au adus schimbările care se întâmplă în această periaodă?
Această perioadă este o excelentă oglindă, ce ne permite fiecăruia să verificăm cât de mult reușim sau nu să punem în practică în viața noastră noțiunile de acceptare și de responsabilitate. Dacă ești convins că dacă ești înconjurat de oameni vei lua virusul de la ei, ești convins ân general că alții sunt cauza necazurilor tale.
Dacă-ți iei timp pentru a-ți pune toate aceste întrebări și a-ți da seama de anumite lucruri, vei trăi această perioadă cu mai multă seninătate și acceptare și deci, cu mai puțină furie și frici.
Simt că va exista o puternică evoluție spirituală pentru fiecare dintre noi ți pentru conștiința colectivă. Se vor forma noi obiceiuri, iar valorile noastre vor deveni mai puternice.
Vă ure tuturor să trăiți această situație cu acceptare și rămânând în prezent, câte o zi pe rând.
Cu iubire,
LISE BOURBEAU,,
 
Mulțumesc autoarei pentru acest mesaj plin de învățăminte!
Să ne fie de folos!
 
Clara Toma, editor exclusiv în România al cărților Lisei Bourbeau
 
Detalii și comenzi cărți: citesc@carteinspirata.net