Cărți care te aduc mai aproape de tine

Jan. 23, 2021
Nu știu cum e la tine, dar în cazul meu, drumul către iubirea pentru propria ființă a trecut prin neiubire de sine.
Un drum lung cât aproape toți anii trăiți până acum. Un drum ca un labirint pe care l-am parcurs trecând prin suferință.
Un labirint din care încercam să ies căutând să mă las ghidată de torțele iubirii pe care le aprindeam pentru ceilalți. Torțe care însă fie se stingeau la prima furtună, fie îmi îngreunau mersul sub greutatea lor, fie mă îndepărtau și mai mult de Acasă.
Am rătăcit atât cât a fost nevoie până am priceput, într-o bună zi, că nu puteam oferi în exterior ceea ce nu aveam în interior. Am picat multe teste la materia relaționării până nu am învățat că a căuta să-i iubești pe ceilalți înainte să fi găsit izvorul iubirii pentru tine este o este încercare care duce întotdeauna într-un punct mort.
Am suferit meritat până am acceptat că singura resursă nelimitată și îndestulătoare de iubire pe care o pot accesa oricând și oriunde este iubirea din interiorul meu.
La această iubire eu am putut ajunge abia în clipa în care am început să recunosc și să iubesc Viața și Divinitatea care se manifestau în mine, prin mine. Așa cum se manifestă în fiecare ființă.
Mi-ar fi plăcut să învăț mai devreme cum să mă iubesc. În cei 7 ani de acasă sau în oricare din ceilalți mulți ani în care mi-am umplut mintea de zeci, sute, mii de învățături care mă făceau să mă simt mai deșteaptă dar nu mai fericită, nici mai împlinită, nici mai capabilă să dăruiesc iubire.
Am încredere, acum, că lucrurile se petrec în modul, în timpul și în locul cel mai potrivit pentru fiecare din noi. Chiar dacă uneori ne e greu să acceptăm asta.
Pentru că ceea ce știu eu cel mai bine să fac este să scriu și pentru că iubesc să fac asta, am adunat într-o carte câteva moduri pe care eu le văd acum potrivite pentru a-mi exprima iubirea față de mine.
O carte care îmi doresc să fie un prilej de inspirație pentru a-ți descoperi și de crea propriile căi de a te iubi pe tine.
O carte care îmi doresc să ne (re)amintească, ori de câte ori uităm, că iubirea pentru celălalt este o oglindă fidelă și clară a iubirii pentru noi înșine.
Iubește-te pe tine mai întâi! Este condiția necesară și suficientă pentru a găsi în toți ceilalți iubirea pe care am căutat-o sau încă o căutăm în ei...
Clara T
 
Cartea este disponibilă în rețeaua de distribuție a editurii și poate fi comandată și la adresa de e-mail: carteinspirata@gmail.com 
 
............................................................
Nov. 27, 2020
Cartea ,,Puterea iertării,, - Benani, face parte din seria celor patru romane inițiatice scrise de binecunoscuta autoare Lise Bourbeau. Publicată la Clara Toma Publishing House, cartea oferă cititorilor o lectură fumoasă și care transformă, punând în lumină beneficiile iertării, ale împăcării cu sine și cu ceilalți.
Cartea a fost tradusă pentru noi de Catalina Leuca, îi mulțumesc.
 
Romanul inițiatic ,,Puterea iertării,, poate fi comandat la adresa de e-mail: carteinspirata@gmail.com și/sau în rețeaua de distribuție a editurii.
 
...............................
Oct. 31, 2020

 

O carte dedicată Cuvântului , puterii pe care rostirile noastre o au asupra gândurilor, emoțiilor și atitudinilor noastre. 

Un ghid util pentru toți cei care caută să se transforme și să aducă mai multă armonie în propria existență.

Cartea este disponibilă în rețeaua de distribuție a editurii și posate fi comandată și la adesa de de-mail: carteinspirat@gmail.com