Jan. 4, 2021

A fi în echilibru

,,Conceptul de echilibru ne defineşte Universul. Cosmosul, împreună cu planeta noastră, anotimpurile, apa, vântul, focul şi pământul sunt într-un echilibru perfect. Noi oamenii suntem singura excepţie.

Această carte este încercarea mea de a te ajuta să restabileşti acest echilibru natural în toate aspectele vieţii tale. A fi în echilibru nu are neapărat legătură cu adoptarea de noi strategii pentru schimbarea comportamentelor, ci mai degrabă cu reorganizarea gândurilor, astfel încât să creezi un echilibru între ceea ce doreşti şi modul în care-ţi trăieşti viaţa de zi cu zi.

Atunci când editoarea mea a terminat de citit această carte, mi-a scris acest mesaj pe copertă: „Wayne, a fi în echilibru este minunat! Toţi cei care vor citi această carte se vor simţi revitalizaţi. Mă simt de parcă mi-am regăsit echilibrul cu mine însămi.” Sunt convins că şi tu vei avea acelaşi sentiment plăcut de conştientizare a echilibrului perfect în care se află Universul nostru în timp ce citeşti şi adopţi aceste nouă principii. Exact la asta mă gândeam în timp ce permiteam acestor idei să curgă prin mine şi să se materializeze în aceste pagini.

Iubesc această carte. Iubesc senzaţia pe care o am atunci când o ţin în mână şi iubesc mesajul pe care-l are pentru tine. Fie ca tu să foloseşti aceste principii în fiecare zi pentru a reveni în acel loc perfect echilibrat din care provii.,,

-Autorul -

.........................

 Cartea poate fi comandată la adresa de e-mail: cartepentrumine@gmail.com sau la spiritsidestin@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------