Feb. 1, 2022

Cum să mă iubesc pe mine?! mini-conferință dedicată femeilor

De ce iubire de sine?

Pentru că respectul și iubirea față de propria persoană este baza pentru iubirea față de ceilalți.

Ideea iubirii de sine este mult vehiculată, însă rămân deschise întrebările:

Ce înseamnă iubirea de sine? Cum ajungem să avem un sentiment de valorizare personală sănătoasă? Este iubirea de sine o formă de egoism sau narcisism? Cum mă pot iubi pe mine?

La aceste întrebări voi căuta să propun răspunsuri în cadrul mini-conferinței pe care o susțin pe zoom, duminică, 27 februarie, în intervalul 10.30-11.30.

Iubirea stă la baza unei dezvoltări armonioase în copilărie, iubirea poate vindeca rănile și poate schimba percepția față de experiențele negative din trecut. Ea devine însă perceptibilă, tangibilă, doar atunci când e pusă în gesturi, atitudini, cuvinte, comportamente. Iubirea se manifestă în concretul relational, nu în abstract.

Ce îți oferă informațiile pe care le primești :

❤te ajută să înțelegi că aprecierea față de propria persoană, este o condiție necesară pentru a putea oferi în relație cu celălalt;

❤prezintă o perspectivă psihologică dar și una spirituală a conceptului de iubire de sine și a valorii acesteia în dezvoltarea umană;

❤idei practice prin care ne putem manifesta iubirea față de propria persoană, în fiecare zi;

❤un prilej de inspirație pentru a-ți (re)descoperi nevoile autentice și felul în care poți răspunde acestora.

❤răspunsuri la întrebarea de ce avem nevoie de respect și iubire față de propria persoană, pentru a le putea pretinde în relațiile noastre cu ceilalți.

Te călăuzesc, pe baza a ceea ce eu am trăit, învățat, citit, scris pe tema iubirii de sine, eu, Clara Toma, consilier în comunicare relațională, trainer acreditat, autor a numeroase cărți și articole de specialitate (comunicare, dezvoltare personală), autoarea cărții ,,Iubește-te! 108 moduri de a practica iubirea de sine.

Detalii referitor participare se pot solicita la adresa de e-mail: clara_ascendent@yahoo.com 

Te aștept cu drag ,

Clara Toma

 

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. 

 ...............................................................................