Jan. 22, 2021

Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor - o nouă ediție

,, Bolile vin dintr-o lipsă de dragoste. Se spune că dragostea vindecă tot. Atunci, dacă e adevărat, n-ar ajunge să aducem dragoste ca să ne vindecăm? E ca și cum dragostea ar trebui să intre prin anumite porți pentru ca vindecarea să aibă loc, prin aceste porți care au fost închise dragostei în momentul rănilor mele anterioare. ,, (...)
,,Unul din scopurile acestei cărți este de a arăta că la ceva care nu este vizibil, așa cum sunt gândurile și emoțiile, răspund reacții fizice măsurabile, care de multe ori se prezintă sub formă de boală. Se poate ca schimbând gândurile și emoțiile să îmi regăsesc sănătatea? Afirm că da!,, (...)
,, Căci singura mea putere adevărată, este puterea asupra mea. Sunt creatorul vieții mele. Și cu cât sunt mai conștient de asta, cu atât mai mult pot să fac schimbările potrivite în viața mea.,, afirmă Jacques Martel, autor de notorietate internațională.
 
Dicționarul cauzelor subtile ale îmbolnăvirii -  se vrea a fi un instrument al căutării de sine și al deschiderii conștiinței- este disponibil, începând din ianuarie 2021, într-o ediție nouă, revizuită, publicată la Editura Ascendent.
 
Să fie de folos !
 
 
Dicționarul poate fi comandat la adresa de e-mail: cartiascendent@gmail.com
 
 Clara Toma, Editor
 
.............................................................................................