Jan. 13, 2018

365 de ,,Astăzi,, trăite cu Dedicație (carte-agendă), Clara Toma

De ce această agendă:

 Din ce în ce mai mult și din ce în ce mai mulți dintre noi, ne trăim viața pe pilot automat, într-un mod repetitiv, rutinat și astfel, ajungem să nu mai simțim la adevărata ei intensitate, Bucuria Existenței.

Prin această Carte-Agendă, de dimensiuni micuțe, ușor de purtat cu tine oriunde mergi, eu îți propun o variantă prin care poți aduce în fiecare Zi un suflu nou, o energie a surprizei, o vibrație a conștientizării de sine, care, pas cu pas, zi după zi, te va aduce mai aproape de Tine și de ceea ce iubești și dorești cu adevărat.

Lucrul cu tine, prin intermediul acestei micuțe agende, este eficace, plăcut, provocator.

În fiecare zi, vei dedica atenția ta temei indicate în agendă la ziua respectivă. Atenția nu înseamnă că este absolut necesar să faci anumite acțiuni care îți perturbă programul zilnic. Scopul acestei agende nu este să îți complice viața ci să aducă în ea zâmbet, vitalitate, culoare, energie pozitivă, stimuli noi. Dacă, de pildă, tema zilei este... ,,cafea,, nu înseamnă că toată ziua va trebui să stai în cafenele , să bei zece cafele și să îți crească tensiunea ...

Ceea ce îți propun este să găsești idei originale prin care să își îndrepți atenția, gândurile, timpul, dialogurile, către tema dedicată zilei respective, de pildă să citești despre istoria cafelei, să vizionezi mici documentare sau reclame despre cafea, să scrii unui prieten impresii despre un loc unde își amintești că ai băut o cafea specială, etc. Efectul este că vei simți, din ce în ce mai clar și mai îmbucurător, că poți fi autor al propriei vieți și că o viață trăită în mod conștient și dedicat este cea mai frumoasă operă al cărei artist poți deveni.

La sfârșitul fiecărei zile, scrie în agendă un gând, o idee care să conțină esența experiențelor și trăirilor tale dedicate respectivei teme.

Îți doresc ca această Carte-Agendă, dedicată Ție, să te aducă, în timp ce o vei parcurge, în mod dedicat, zi după zi, pas cu pas, mai aproape de O Viață Așa cum Îți Dorești !

Cu dedicație, Clara Toma

--------------------------------------------

Cartea, publicată la Editura Sens Ascendent, poate fi găsită în rețeaua de distribuție a Editurii sau poate fi comandată  la adresa de e-mail: cartiascendent@gmail.com