Jan. 10, 2018

Marele ghid al Existentei - Lise Bourbeau si Micheline St.Jacques

Ideea acestei cărți a apărut acum câțiva ani, în momentul în care Lise Bourbeau a realizat, în timpul atelierelor sale, că mulți oameni nu reușesc să fie ei înșiși deoarece trăiesc în funcție de o definiție falsă a diferitelor forme de stare de a fi. De exemplu: a fi egoist, a fi liber, a fi calm etc. Dorința sa a fost deci de a defini aceste stări, în raport cu nivelul de A FI și cel de dezvoltare personală și de a le reuni într-o carte.

În ceea ce o privește pe Micheline St-Jacques, ea a urmat întreaga formare Ascultă-ți Corpul. A putut deci să verifice că instrumentele deschiderii de conștiință bazate pe dragoste dau rezultate excelente. Astfel i-a venit ideea să reunească mai multe astfel de instrumente într-un repertoar de uz personal. Când și-a dat seama că acest repertoar ar putea ajuta mulți oameni porniți pe calea dezvoltării personale a contactat-o pe Lise Bourbeau. Împreună, s-au pus de acord sa scrie această carte.

Ne dorim din toată inima ca mesajul transmis prin această carte să ajute cât mai mulți oameni să-și gestioneze mai bine stările de a fi.

 Clara Toma, editor

Editura Ascendent

------------------------------------

Cartea, publicată la Editura Ascendent, poate fi găsită în rețeaua de distribuție a Editurii sau poate fi comandată  la adresa de e-mail: cartiascendent@gmail.com